Nieuws

Bezoek Brugge op wieltjes
16-11-2016

Een aparte manier om Brugge te ontdekken is met een Segway. Dit is een ervaring op wieltjes. Een Segway is een zefstabiliserend toestel met twee wielen dat u staande bestuurt.

Lees meer
Choco-Story, the chocolate museum in Brugge
10-11-2016

The Chocolate Museum telt 3 verdiepingen en toont enerzijds de rijke geschiedenis van de chocolade en anderzijds de ingrediënten en het productieproces van vroeger en nu.

Lees meer
Wereldprimeur bij Brouwerij De Halve Maan in Brugge
31-10-2016

Brouwerij De Halve Maan heeft  een primeur bereikt door de aanleg van een ondergrondse leiding van het Walplein tot de site op het Waggelwater voor het transport van de "Brugse Zot".

Lees meer
Alles over het Concertgebouw
22-10-2016

Dit internationale muziek- en kunstencentrum is een van de ‘1001 buildings you must see before you die’. Hier krijg je het beste van de hedendaagse dans en klassieke muziek te zien en te horen.

Lees meer
Fietskoets: nieuwe toeristische attractie in Brugge
13-10-2016

Georganiseerde toeristische fietsbelevingen zijn alom tegenwoordig in steeds meer stedentrip bestemmingen, zij het meestal onder de vorm van een fietstaxi of van begeleide fietstochten. Met de introductie van de fietskoets geeft Brugge een eigen, unieke invulling aan dit begrip.

Lees meer
Ontdek de Brugse Reien
11-10-2016

Beleef de stad zoals velen je eeuwen geleden al voordeden. Varend op de reien, de Brugse stadsaderen, ontdek je geheime tuinen, charmante bruggen en wondermooie stillevens. Het lijkt haast onmogelijk, maar de mooiste Brugse plekjes krijgen nog meer charme wanneer je ze vanaf het water bewondert.

Lees meer