Bezoek Brugge op wieltjes
16-11-2016

Een aparte manier om Brugge te ontdekken is met een Segway. Dit is een ervaring op wieltjes.

Een Segway is een zefstabiliserend toestel met twee wielen dat u staande bestuurt. Doormiddel van het stuur naar voor of achter te bewegen gaat u die richting op. U gaat met een gids op pad proeft op een zeer originele wijze de stadssfeer van Brugge.

Met de Segway dwars door Brugge

Met een Segway van City Tours Segway Brugge, doorkruist u in een handomdraai de stadskern en u krijgt de kans de mooiste locaties gemakkelijk te bereiken. De Segway is het ideale middel voor city tours en biedt u bovendien een unieke belevenis!

Segway city tours met een persoonlijke gids

Tijdens deze city tour rijdt u zelf met een Segway en bezoeken wij samen met u enkele unieke locaties in Brugge of een stad naar keuze. Wij dompelen u op een originele wijze onder in de stadssfeer en u krijgt hierbij uitleg van een gids. Tijdens de rit zijn er pauzes voorzien en voldoende tijd om te fotograferen.

De Segway avondtoer met drie gangendiner inbegrepen

Tijdens deze tour neemt een gids u mee op een avondrondrit door Brugge. De gezellige verlichting en de oude gebouwen zorgen ’s avonds voor een unieke sfeer. Daarna laten ze u genieten van een driegangenmenu in een typisch Brugs restaurantje!.

De Segway brouwerijbezoek

België staat bekend om zijn lekkere bieren. Ook Brugge heeft zijn eigen stadsbier: Brugse Zot. Tijdens deze tour begeleidt de gids u met de Segway door Brugge, tot aan brouwerij De Halve Maan. Daar zult u onder begeleiding van een gids kennismaken met de eeuwenoude traditie van de Brugse brouwerij en degusteren wij samen een heerlijke Brugse Zot.

De Segway chocoladetour
Op een unieke wijze, met de segway, Brugge verkennen met vooral veel aandacht voor “chocolade”. Brugge is de chocoladestad van België bij uitstek. Een proeverij bij Vlaanderens grootste chocolatier, een bezoek aan chocostory en een aardig chocolade-aandenken.

De Segway-paardentramtour

Na een uurtje "segwayen" doorheen de straatjes van het historisch Brugge verwisselen we ons electronisch paard voor de zeer iconische paardenkoets op de markt van Brugge.

De Segway Vesten tour

Rijden op de al oude verdedigingsvesten rond Brugge met een halte voor koffie en/of frisdrank aan de prijs van 55 euro per persoon onder begeleiding van één van onze gidsen.

Praktische info

City Tours Segway Brugge
site Oud Sint Jan (Mariastraat 38)
BE-8000 Brugge
T +32 (0)50 68 87 70
M +32 (0)495 906 060
E info@segwaybrugge.be
W www.segwaybrugge.be