Met vier in bed!

Met vier in bed!

In juni 2018 waren Nathalie en haar dochter Stéphanie te zien in het populaire programma ‘Met Vier in Bed’ op de zender VTM. Na 11 jaar een brasserie te runnen in Brugge vond ze het tijd worden voor iets anders, La Maison de Nathalie was geboren.


Deze luxueuze B&B die u kunt vinden in een groot gerenoveerd herenhuis in de Molenmeers te Brugge heeft drie stijlvol ingerichte suites. Vanuit de suites heeft u een zeer mooi uitzicht op de Sint-Annakerk of de mooi aangelegde stadstuin.


Samen met drie andere B&B’s strijde Nathalie en Stéphanie om de Met Vier in Bed-trofee . Door hun eigentijdse inrichting, heerlijk ontbijt en fantastische service mochten ze dan ook op het einde van de week de trofee in ontvangst nemen! Nathalie kijkt terug op een zeer aangename week waar ze fantastische mensen heeft ontmoet.


La Maison de Nathalie ligt op wandelafstand van het historische Belfort op de Markt en de Vismarkt. Verschillende bars en restaurants zijn al te vinden binnen 300 meter. Wie met de wagen komt kan zich makkelijk parkeren in de ondergrondse parkeergarage die slechts vijf minuten verwijderd is van de B&B.


De fantastische gastvrouw Nathalie verwelkomt u met een hartelijke glimlach zowel bij aankomst als ‘s morgens bij het zeer uitgebreide ontbijt.


P.s. Werp zeker eens een blik op de trofee of vraag Nathalie even naar haar ervaring.2019-08-08T09:46:11+00:0008-08-2019|