BRUGGE, TER LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT

BRUGGE, TER LAND, TER ZEE EN IN DE LUCHT

Brugge is te bezoeken ter land, ter zee en in de lucht, alhoewel zee moet vervangen worden door de reitjes. Waarom zou je wandelen of het openbaar vervoer nemen als er veel leukere transportmogelijkheden zijn?

Ter land

Wandelen door de kleine pittoreske straatjes onder de warme gloed afkomstig van de straatlantaarns is puur genieten, maar wat dacht je van een authentieke koetstocht?

Laat de romantiek opwaaien in één van de officiële koetsen die gestationeerd staan op de markt. Onder begeleiding van een professionele koetsier die al jaren in het vak zit, rijd je in een prachtige koets door de Brugse binnenstad terwijl de koetsier je informatie geeft over de Brugse binnenstad.

Romantiek gegarandeerd!

Ter zee (de reitjes)

Één van de meest iconische attracties in de Breydelstad is een open boottocht op de reitjes. Wanneer je naar Brugge komt ben je bijna verplicht om in een klein bootje te stappen en op de reitjes te varen.

Tijdens de boottocht geeft de kapitein uitleg over de binnenstad en zal hij verhalen, legendes en mythes vol enthousiasme brengen.

Een boottocht duurt ongeveer een half uur en laat je de stad beleven vanuit een heel ander gezichtspunt.

Een boottocht op de reitjes is mogelijk van maart tot en met half november en op deze plaatsen kun je opstappen: Huidenvettersplein, Rozenhoedkaai, Wollestraat, Gruuthuuse en de Katelijnestraat

 

In de lucht

Ondertussen hebben we al brugge verkend doormiddel van een koets en een bootje maar nu stijgen we in de hoogte.

Een ballonvaart over de Brugse binnenstad en de omringende dorpen is de avontuurlijkste en meest romantische manier om Brugge te zien.

Een ballonvaart is mogelijk via:

Bruges Ballooning

Madou Ballonvaarten

C-air Ballonvaarten

2018-10-16T14:44:35+00:0029-09-2018|